tőzsde

Lehetséges -e a banki kamatnál magasabb hozam elérése?
A tőzsdén nem ritka a 100 %-os éves hozam elérése sem.
Természetesen a tőzsdén sem adják "ingyen" a pénzt, hosszú út vezet ahhoz, hogy a piac váljon a fő bevételi forrássá.
Miként tudom a kereskedési
tőkémet megvédeni?
Az első és legfontosabb lépés, hogy megtanuljuk tőkénket megvédeni, ez fontosabb mint a hozam realizálása. Szerencsére számos olyan eszköz létezik, amellyel nem csak, hogy minimalizálhatja a kockázatot, de még a profitot is bebiztosíthatja.
Léteznek -e működő stratégiák?
Hogyan induljak el?
Számos ismert és kevésbé ismert stratégia alapján kereskednek a traderek.
Talán a legfontosabb és legnehezebb is mentálisan helytállni és az előre meghatározott szabályok szerint cselekedni.
Napi Kommentár - 2013.07.24
2013. július 24. szerda, 08:19
A nyersolaj esett szerda éjszaka folyamán, mivel Kínában csalódást keltő adatok láttak napvilágot (a kínai gyártási index a legalacsonyabb szintre esett az elmúlt 11 hónap során).

Az EUR/USD pár lefelé korrigál, miután a túlvásárolt tartományba került, valamint a csalódást keltő kínai gazdasági adatok miatt.
 
Napi Kommentár - 2013.07.23
2013. július 23. kedd, 08:19
Az amerikai dollár kedden hanyatlott a kulcsfontosságú riválisaival szemben, mivel a befektetők továbbra is mérlegelték a Fed monetáris ösztönzési programjának folytatását. A dollár a japán jennel szemben már a harmadik egymást követő napon könyvelhetett el veszteségeket; a vételár 99,55 ¥ volt a hétfő késői 99,60 ¥-nel szemben. Eközben a japán kormány kedvezőbb kilátásokról számolt be a gazdaságot illetően, mondván, hogy az önfenntartó helyreállás jelei mutatkoznak.
 
Napi Kommentár II - 2013.07.16
2013. július 16. kedd, 08:21
Az ausztrál dollár a legnagyobb nyertes volt az éjszaka folyamán - amint az a reggeli áttekintésben is szerepelt -, és tovább erősödött a mai európai kereskedési napon. A közelmúlt egyik gyengébben teljesítő devizájában bekövetkező, mai hirtelen emelkedés a könnyítéssel kapcsolatos nyomás újraértékelése miatt következett be, miután közzétették a közelmúltbeli RBA értekezlet jegyzőkönyvét, ahol megállapítást nyert, hogy az inflációs nyomások valamelyest nagyobbak voltak a gyengébb deviza miatt.
 
Napi Kommentár - 2013.07.16
2013. július 16. kedd, 08:19
Az éjszaka folyamán bekövetkezett mozgások hangsúlyozzák a központi bankoknak a devizapiacokon manapság betöltött kulcsfontosságú szerepét. Ma jelentős divergenciának lehetünk tanúi az árudevizák esetében – az ausztrál dollár volt a legjobban teljesítő G10 deviza az éjszaka folyamán, amelyet az új-zélandi dollár követett, míg a kanadai dollár a második legrosszabb volt (a japán jen után). A kanadai dollárra nyilvánvalóan hat az USA-beli gazdasági helyzet, ahol tegnap a csalódást keltő júniusi viszonteladói értékesítési adat olyan növekedést jelzett, amely alulmaradt a piaci becsléseken.
 
Napi Kommentár - 2013.06.24
2013. június 24. hétfő, 08:19
A piacok számára három munkanap és a hétvége állt rendelkezésre ahhoz, hogy „megemésszék” a Fed politikájának múlt héten bejelentett változásait. Várakozásaink szerint most valamelyest visszaáll a csend, mivel a piacoknak van lehetőségük megfontolni, valószínűleg mi fog történni. Kína is intézkedéseket tett piacainak célzott tőke-befecskendezéssel való lecsendesítésére, ami azon a fronton is segít az aggályok csökkentésében. Ám a „fokozatos csökkentés” ütemének és hatásának kérdése továbbra is fennáll, és az általános hangulat valószínűleg a korábbinál kevésbé kockázatvállaló.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 23