tőzsde

Lehetséges -e a banki kamatnál magasabb hozam elérése?
A tőzsdén nem ritka a 100 %-os éves hozam elérése sem.
Természetesen a tőzsdén sem adják "ingyen" a pénzt, hosszú út vezet ahhoz, hogy a piac váljon a fő bevételi forrássá.
Miként tudom a kereskedési
tőkémet megvédeni?
Az első és legfontosabb lépés, hogy megtanuljuk tőkénket megvédeni, ez fontosabb mint a hozam realizálása. Szerencsére számos olyan eszköz létezik, amellyel nem csak, hogy minimalizálhatja a kockázatot, de még a profitot is bebiztosíthatja.
Léteznek -e működő stratégiák?
Hogyan induljak el?
Számos ismert és kevésbé ismert stratégia alapján kereskednek a traderek.
Talán a legfontosabb és legnehezebb is mentálisan helytállni és az előre meghatározott szabályok szerint cselekedni.
Napi Kommentár II - 2013.07.16
2013. július 16. kedd, 08:21
Az ausztrál dollár a legnagyobb nyertes volt az éjszaka folyamán - amint az a reggeli áttekintésben is szerepelt -, és tovább erősödött a mai európai kereskedési napon. A közelmúlt egyik gyengébben teljesítő devizájában bekövetkező, mai hirtelen emelkedés a könnyítéssel kapcsolatos nyomás újraértékelése miatt következett be, miután közzétették a közelmúltbeli RBA értekezlet jegyzőkönyvét, ahol megállapítást nyert, hogy az inflációs nyomások valamelyest nagyobbak voltak a gyengébb deviza miatt.
Az AUD/USD párban mindazonáltal továbbra is a 0,9030-0,9290 tartományban zajlik a kereskedés, miután a tartomány alsó szintje tesztelésre került és az elmúlt 2 kereskedési nap során fennmaradt. Technikai szempontból várhatóan folytatódik a növekedés; a kezdeti ellenállásszint 0,9240, amely a korábbi legmagasabb szint és a felső Bollinger sávbeli (4 órás) szint, amelyet a nagyon fontos 0,9290-es szint követ. Ezen szint áttörése hatására a pár a 0,9400-es szint felé tarthat. Mivel azonban a sztochasztikus mutató a túlvásárolt tartományban van, a 0,9030-as szintet ismét eléri, ha az ellenállásszinteket nem töri át. Fundamentális szempontból az utóbbi lehetőség valószínűbbnek tűnik, mivel a kínai gazdaság valószínűleg további lassulás elébe néz.


Forrás: IronFX Financial Services Limited