tőzsde

Lehetséges -e a banki kamatnál magasabb hozam elérése?
A tőzsdén nem ritka a 100 %-os éves hozam elérése sem.
Természetesen a tőzsdén sem adják "ingyen" a pénzt, hosszú út vezet ahhoz, hogy a piac váljon a fő bevételi forrássá.
Miként tudom a kereskedési
tőkémet megvédeni?
Az első és legfontosabb lépés, hogy megtanuljuk tőkénket megvédeni, ez fontosabb mint a hozam realizálása. Szerencsére számos olyan eszköz létezik, amellyel nem csak, hogy minimalizálhatja a kockázatot, de még a profitot is bebiztosíthatja.
Léteznek -e működő stratégiák?
Hogyan induljak el?
Számos ismert és kevésbé ismert stratégia alapján kereskednek a traderek.
Talán a legfontosabb és legnehezebb is mentálisan helytállni és az előre meghatározott szabályok szerint cselekedni.
Napi Kommentár - 2013.07.23
2013. július 23. kedd, 08:19
Az amerikai dollár kedden hanyatlott a kulcsfontosságú riválisaival szemben, mivel a befektetők továbbra is mérlegelték a Fed monetáris ösztönzési programjának folytatását. A dollár a japán jennel szemben már a harmadik egymást követő napon könyvelhetett el veszteségeket; a vételár 99,55 ¥ volt a hétfő késői 99,60 ¥-nel szemben. Eközben a japán kormány kedvezőbb kilátásokról számolt be a gazdaságot illetően, mondván, hogy az önfenntartó helyreállás jelei mutatkoznak.

Az EUR/USD pár 1,3185 $-ról 1,3196 $-ra erősödött, és elérte napközbeni, 1,3207 $-os legmagasabb szintjét. Fontos megjegyezni, hogy az euróval június 19. óta legfeljebb 1,32 $-on zajlott a kereskedés.

Az ázsiai részvények és az európai kötvény futures emelkedtek, miután Kína miniszterelnökének elmondása szerint a gazdaság növekedési üteme nem esik 7 százalék alá, és az USA lakáspiaci adatai eloszlatták az aggályokat, hogy a Fed visszafogja az ösztönzést.


Forrás: IronFX Financial Services Limited