tőzsde

Lehetséges -e a banki kamatnál magasabb hozam elérése?
A tőzsdén nem ritka a 100 %-os éves hozam elérése sem.
Természetesen a tőzsdén sem adják "ingyen" a pénzt, hosszú út vezet ahhoz, hogy a piac váljon a fő bevételi forrássá.
Miként tudom a kereskedési
tőkémet megvédeni?
Az első és legfontosabb lépés, hogy megtanuljuk tőkénket megvédeni, ez fontosabb mint a hozam realizálása. Szerencsére számos olyan eszköz létezik, amellyel nem csak, hogy minimalizálhatja a kockázatot, de még a profitot is bebiztosíthatja.
Léteznek -e működő stratégiák?
Hogyan induljak el?
Számos ismert és kevésbé ismert stratégia alapján kereskednek a traderek.
Talán a legfontosabb és legnehezebb is mentálisan helytállni és az előre meghatározott szabályok szerint cselekedni.
Napi Kommentár - 2013.07.24
2013. július 24. szerda, 08:19
A nyersolaj esett szerda éjszaka folyamán, mivel Kínában csalódást keltő adatok láttak napvilágot (a kínai gyártási index a legalacsonyabb szintre esett az elmúlt 11 hónap során).

Az EUR/USD pár lefelé korrigál, miután a túlvásárolt tartományba került, valamint a csalódást keltő kínai gazdasági adatok miatt.
A keddi USA-beli kereskedés során az euró a legmagasabb szintre emelkedett az elmúlt egy hónap során a dollárral szemben, mivel a dollár gyengül, miután az USA-beli gazdasági mutatók alátámasztották, hogy a Fed-nek késleltetnie kell kötvényvásárlási programjának csökkentését.

Az ausztrál dollár amerikai dollárral szembeni erősödése visszafordult a kínai adatok közzétételét követően (a vételár 93,17-ről 92,58 amerikai centre csökkent). Korábban erősödésről számoltak be, mivel az ausztrál fogyasztói árindex megfelelt a 2,4%-os előrejelzésnek.

Az arany szerdán csökkent, miután elérte egy hónapos legmagasabb szintjét a kereskedés során, és a dollár elérte legalacsonyabb szintjét, majd emelkedett. A spot arany unciánként 0,3%-kal, 1343,56 $-ra csökkent.
Forrás: IronFX Financial Services Limited